Motorola Droid 2, intr-o experienta hands-on (Video)

1.503 ori
<b>Motorola Droid 2, intr-o experienta hands-on (Video)</b>Desi multa lume il confunda cu Motorola Droid X, Droid 2 este un handset total diferit, care a fost analizat recent de catre cei de la Android and Me. Ei au realizat si un clip pe care il puteti urmari la finalul acestui articol, pentru a afla ce aduce...

Desi multa lume il confunda cu Motorola Droid X, Droid 2 este un handset total diferit, care a fost analizat recent de catre cei de la Android and Me. Ei au realizat si un clip pe care il puteti urmari la finalul acestui articol, pentru a afla ce aduce nou urmasul lui Moto Droid.

Pentru a putea face diferenta dintre Droid 2 si Droid X, trebuie mentionat ca primul model vine cu o tastatura QWERTY. In ce priveste testul celor de la Android and Me, el reprezinta o premiera, iar concluziile lor sunt destul de clare: Droid 2 seamana destul de mult cu predecesorul sau, dar exista si diferente clare, cum ar fi padul direcitonal auriu, care a fost inlocuit cu taste sageti, in stilul tastaturii de pe PC.

Modificarile importante s-au produs totusi la interior, unde se afla acum un procesor TI OMAP3630 de 1 GHz, in mod clar un upgrade fata de cel de 550 MHz de pe Droid 1. Noul Moto Droid vine si cu 512 MB RAM si procesor grafic PowerVR SGX530. Cateva teste ale lui Droid 2 pot fi vazute in urmatorul clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×