Motorola Droid anuntat oficial drept primul telefon Android 2.0; lansat pe 6 noiembrie

1.986 ori
<b>Motorola Droid anuntat oficial drept primul telefon Android 2.0; lansat pe 6 noiembrie</b>Motorola Droid, cunoscut si ca Verizon Droid este primul smartphone Android 2.0 si aflam ca el va sosi pe piata americana saptamana viitoare, in data de 6 noiembrie mai precis. Terminalul suporta web browsing de mare viteza, cautare vocala, widgeturi si...

Motorola Droid, cunoscut si ca Verizon Droid este primul smartphone Android 2.0 si aflam ca el va sosi pe piata americana saptamana viitoare, in data de 6 noiembrie mai precis. Terminalul suporta web browsing de mare viteza, cautare vocala, widgeturi si un ecran Home customizabil.

Ecranul lui Droid este un display widescreen de 3.7 inchi, iar handsetul foloseste Android Market pentru a descarca toate aplicatiile de care aveti nevoie. In partea sa din spate se afla o camera de 5 megapixeli cu blitz dual LED, autofocus si stabilizator de imagine, iar telefonul vine la pachet cu un card de 16 GB, pentru mai mult spatiu de stocare.

Noul Motorola suporta multitasking, Exchange, Google Navigation si Street View, plus Google Talk, Facebook, Amazon MP3 Store si numeroase alte aplicatii preinstalate de acest gen. Handsetul va sosi in SUA saptamana viitoare la pretul de 200 de dolari, cu un abonament Verizon pe 2 ani, dar pana atunci puteti testa telefonul (virtual) pe acest site, si arunca o privire asupra functiilor sale in clipul de mai sus.

Motorola Droid

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×