Motorola Droid anuntat oficial drept primul telefon Android 2.0; lansat pe 6 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.925 ori
<b>Motorola Droid anuntat oficial drept primul telefon Android 2.0; lansat pe 6 noiembrie</b>Motorola Droid, cunoscut si ca Verizon Droid este primul smartphone Android 2.0 si aflam ca el va sosi pe piata americana saptamana viitoare, in data de 6 noiembrie mai precis. Terminalul suporta web browsing de mare viteza, cautare vocala, widgeturi si...

Motorola Droid, cunoscut si ca Verizon Droid este primul smartphone Android 2.0 si aflam ca el va sosi pe piata americana saptamana viitoare, in data de 6 noiembrie mai precis. Terminalul suporta web browsing de mare viteza, cautare vocala, widgeturi si un ecran Home customizabil.

Ecranul lui Droid este un display widescreen de 3.7 inchi, iar handsetul foloseste Android Market pentru a descarca toate aplicatiile de care aveti nevoie. In partea sa din spate se afla o camera de 5 megapixeli cu blitz dual LED, autofocus si stabilizator de imagine, iar telefonul vine la pachet cu un card de 16 GB, pentru mai mult spatiu de stocare.

Noul Motorola suporta multitasking, Exchange, Google Navigation si Street View, plus Google Talk, Facebook, Amazon MP3 Store si numeroase alte aplicatii preinstalate de acest gen. Handsetul va sosi in SUA saptamana viitoare la pretul de 200 de dolari, cu un abonament Verizon pe 2 ani, dar pana atunci puteti testa telefonul (virtual) pe acest site, si arunca o privire asupra functiilor sale in clipul de mai sus.

Motorola Droid


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×