HTC HD2, intr-o recenzie amanuntita

2.289 ori
<b>HTC HD2, intr-o recenzie amanuntita</b>Germanii de la AreaMobile au publicat o noua recenzie a lui HTC HD2, considerat un telefon ce face iPhone-ul sa para foarte invechit. Se pare ca singura slabiciune a acestui super smartphone ar fi viata redusa a bateriei sale si nici macar aceasta,...

Germanii de la AreaMobile au publicat o noua recenzie a lui HTC HD2, considerat un telefon ce face iPhone-ul sa para foarte invechit. Se pare ca singura slabiciune a acestui super smartphone ar fi viata redusa a bateriei sale si nici macar aceasta, deoarece testele nu au fost incheiate la momentul recenziei.

Editorii AreaMobile nu uita sa mentioneze ca iPhone are avantajul unui ecosistem software aproape perfect, creat de-a lungul anilor si sustinut de iTunes si App Store. Totusi, HTC HD2 reprezinta o noua generatie de smartphone-uri si este foarte greu sa comparam un astfel de terminal cu unul care nici macar nu vine cu blitz sau suport Bluetooth decent (adica iPhone).

HTC HD2

Sa mentionam oare si faptul ca HTC HD2, cunoscut si ca HTC Leo este primul smartphone indeajuns de bine dotat incat a fost declarat deja compatibil cu Windows Mobile 7? In plus, ecranul sau capacitiv are o uriasa diagonala de 4.3 inchi, dar acest factor nu constituie un handicap, mai ales daca avem in vedere faptul ca telefonul are o grosime de doar 11 mm.

HTC HD2

Recenzia mentioneaza si ca acest HTC este foarte usor de tinut in mana, datorita carcasei aderente, iar HD2 se numara printre modelele cu jack audio de 3.5 mm si camera cu blitz dual LED, ambele functii importante pe orice smartphone care se respecta. Recenzia completa este disponibila aici si mentioneaza si avantajele camerei handsetului, interfata sa intuitiva si multe ale functii ale handsetului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×