Nokia 6788, primul telefon TD-SCDMA produs de finlandezi

3.096 ori
<b>Nokia 6788, primul telefon TD-SCDMA produs de finlandezi</b>Nokia tocmai a anuntat primul sau telefon TD-SCDMA, modelul Nokia 6788, standardul de conectivitate mentionat anterior fiind specific Chinei. Terminalul a fost creat printr-un parteneriat dintre Nokia si cel mai mare operator de telefonie din lume, China...

Nokia tocmai a anuntat primul sau telefon TD-SCDMA, modelul Nokia 6788, standardul de conectivitate mentionat anterior fiind specific Chinei. Terminalul a fost creat printr-un parteneriat dintre Nokia si cel mai mare operator de telefonie din lume, China Mobile.

Lansarea handsetului a avut loc in cadrul unui eveniment organizat in Beijing, la care a participat si CEO-ul Nokia, Olli-Pekka Kallasvuo, care a afirmat ca producatorul finlandez va mai crea astfel de modele bazate pe standardul 3G chinezesc. Nokia 6788 vine cu o camera de 5 megapixeli cu blitz dual LED, un display QVGA de 2.8 inchi si foloseste platforma Symbian S60.

Designul sau este inspirat din mobilierul traditional chinezesc si din arhitectura chineza, dupa cum o arata si modelele prezente in partea din spate a mecanismului glisant al telefonului sau a partii care acopera bateria. Terminalul va sosi pe piata chineza la finalul lunii decembrie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×