Produse evoMAG.ro

Nokia 6788, primul telefon TD-SCDMA produs de finlandezi

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.785 ori
<b>Nokia 6788, primul telefon TD-SCDMA produs de finlandezi</b>Nokia tocmai a anuntat primul sau telefon TD-SCDMA, modelul Nokia 6788, standardul de conectivitate mentionat anterior fiind specific Chinei. Terminalul a fost creat printr-un parteneriat dintre Nokia si cel mai mare operator de telefonie din lume, China...

Nokia tocmai a anuntat primul sau telefon TD-SCDMA, modelul Nokia 6788, standardul de conectivitate mentionat anterior fiind specific Chinei. Terminalul a fost creat printr-un parteneriat dintre Nokia si cel mai mare operator de telefonie din lume, China Mobile.

Lansarea handsetului a avut loc in cadrul unui eveniment organizat in Beijing, la care a participat si CEO-ul Nokia, Olli-Pekka Kallasvuo, care a afirmat ca producatorul finlandez va mai crea astfel de modele bazate pe standardul 3G chinezesc. Nokia 6788 vine cu o camera de 5 megapixeli cu blitz dual LED, un display QVGA de 2.8 inchi si foloseste platforma Symbian S60.

Designul sau este inspirat din mobilierul traditional chinezesc si din arhitectura chineza, dupa cum o arata si modelele prezente in partea din spate a mecanismului glisant al telefonului sau a partii care acopera bateria. Terminalul va sosi pe piata chineza la finalul lunii decembrie.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×