Motorola Droid RAZR anunțat oficial - cel mai subțire smartphone din lume la 7.1 mm

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.584 ori
<b>Motorola Droid RAZR anunțat oficial - cel mai subțire smartphone din lume la 7.1 mm</b>Anunțul oficial al lui Motorola Droid RAZR de azi nu a surprins pe nimeni, având în vedere că scurgerile de informații ne-au arătat ce era nou în ultimele zile. Ce avem aici este întoarcerea unei serii de succes, în tandem cu brandingul Droid...

Anunțul oficial al lui Motorola Droid RAZR de azi nu a surprins pe nimeni, având în vedere că scurgerile de informații ne-au arătat ce era nou în ultimele zile. Ce avem aici este întoarcerea unei serii de succes, în tandem cu brandingul Droid care aduce un profit frumos pentru Motorola.

Terminalul a fost cunoscut până la lansarea de azi și sub numele de cod Spyder sau Droid HD, dar acum smartphone-ul rămâne un Droid RAZR cu ecran de 4.3 inchi. Acest display este un Super AMOLED qHD, iar dotările terminalului mai includ și un procesor dual core de 1.2 GHz și o incredibilă carcasă groasă de doar 7.1 mm în cel mai subțire punct.

Dotările mai includ și o cameră de 8 megapixeli capabilă de captură 1080p HD, 1 GB RAM, 16 GB memorie internă și un slot microSD. Bateria lui Droid RAZR are o capacitate de 1800 mAh, iar handsetul este compatibil cu accesoriile Lapdock 100 și 500, care transforma telefonul în laptop. La pachet cu noul Droid a fost anunțat și un serviciu cloud pe nume de MotoCast, care va stoca și realiza streaming pentru clipuri video, fotografii, documente și melodii de pe PC sau laptop direct pe telefon.

în cele din urmă aflăm că noul venit va sosi pe piață pe 27 octombrie prin Verizon, la acea dată începând precomenzile pentru acest RAZR care costă 299 de dolari cu abonament. Va depăși următorul iPhone pragul de grosime inferior lui RAZR?

Motorola Droid RAZR front

Motorola Droid RAZR back

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×