Motorola Droid RAZR primește Android 4.0.3, Împreună cu Droid RAZR MAXX, deocamdată software neoficial!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 903 ori
<b>Motorola Droid RAZR primește Android 4.0.3, Împreună cu Droid RAZR MAXX, deocamdată software neoficial!</b>După ce Motorola Xoom a primit cu câteva zile în urmă Android 4.0.4 în varianta pentru testeri, astăzi avem noi dovezi cu privire la sosirea lui Android Ice Cream Sandwich pe Motorola Droid RAZR și pe fratele său cu baterie mai mare, Droid RAZR...

După ce Motorola Xoom a primit cu câteva zile în urmă Android 4.0.4 în varianta pentru testeri, astăzi avem noi dovezi cu privire la sosirea lui Android Ice Cream Sandwich pe Motorola Droid RAZR și pe fratele său cu baterie mai mare, Droid RAZR MAXX.

Se pare că Motorola ar fi trimis mailul său obișnuit membrilor rețelei Motorola Feedback, căutând posesori de Droid RAZR și RAZR MAXX dispuși să facă teste cu noul release Android. Un astfel de test, similar cu cel desfășurat pe Xoom implica un grup de voluntari care instalează noul software pe handseturile lor. Astfel, Motorola are feedback imediat și poate ține sub observație evoluția device-urilor voluntatilor. Dacă apar buguri, atunci ele vor fi limitate la smartphone-urile testate și nu la numărul total de modele RAZR vândute, deci e o idee foarte bună.

Imaginea pe care o vedeți în articol provinde de pe forumul DroidRzr.com, unde și-a făcut apariția un release Android 4.0.3 pentru RAZR ajuns pe web prematur. Softul a fost retras de pe site atunci când metodele normale de flashing pentru soft nu au funcționat. Avem de-a face aici cu versiunea 6.14.75, care ar include noi funcții webtop și nouă interfață pentru Android 4.0. E posibil ca săptămâna viitoare să vedem și update-ul oficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×