NVIDIA confirmă lansarea de tablete ieftine cu Tegra 3 din vara lui 2012

1.170 ori
<b>NVIDIA confirmă lansarea de tablete ieftine cu Tegra 3 din vara lui 2012</b>CEO-ul NVIDIA, Jen-Hsun Huang, a confirmat că din această vară vor sosi mai multe tablete cu Tegra 3 și nu doar cele așteptate de la ASUS plus tableta Google Nexus. A spus că prețul de&nbsp;$199 este perfect realizabil.&nbsp; &nbsp; Zic că aceasta...

CEO-ul NVIDIA, Jen-Hsun Huang, a confirmat că din această vară vor sosi mai multe tablete cu Tegra 3 și nu doar cele așteptate de la ASUS plus tableta Google Nexus. A spus că prețul de $199 este perfect realizabil.

Zic că aceasta este și șansa Android în zona tabletelor, să fie ieftine pentru că modele de top nu se pot compara cu noul iPad. La fel cum pe piața telefoanelor de tip smartphone au câștigat market share prin intermediul celor low-cost.

Kindle Fire a deschis un drum în acest sens prin prețul său de 199 dolari, memorie de doar 8 GB, fără cameră foto și într-un singur trimestru a ajuns să dețină 14% din piața tabletelor. Este un rezultat pe care puține persoane îl considerau realizabil, mai ales că vorbim de un segment saturat cu peste 200 de modele.

Interesant ce a spus mai departe Jen-Hsun Huang în interviu și anume că este dezamăgit de dezvoltarea Android pe segmentul tabletelor și așteaptă cu interes Windows 8. Chiar se gândește la cât de bine ar fi rulat Windows 8 de către Tegra 3.

Poate că se va ajunge la acest deziderat până la sfârșitul anului.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×