Motorola Droid RAZR primește Android 4.0 Ice Cream Sandwich, software ajuns prematur pe web

1.260 ori
<b>Motorola Droid RAZR primește Android 4.0 Ice Cream Sandwich, software ajuns prematur pe web</b>Acum că Motorola Xoom și ASUS Transformer Prime au primit actualizarea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich, începem să ne gândim și la telefoanele care vor avea parte de ICS. După Huawei Honor și Nexus S pare a veni rândul lui Motorola Droid RAZR,...

Acum că Motorola Xoom și ASUS Transformer Prime au primit actualizarea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich, începem să ne gândim și la telefoanele care vor avea parte de ICS. După Huawei Honor și Nexus S pare a veni rândul lui Motorola Droid RAZR, care a avut deja parte de Android 4.0, într-o variantă neoficială, ajunsă pe web.

Este vorba aici despre un release prematur, unul nefinisat și nu despre actualizarea oficială la Ice Cream Sandwich. Menționează că este vorba aici doar despre varianta GSM a lui Droid RAZR, deci la nivel internațional posesorii de handseturi CDMA mai au de așteptat. RAZR primește Android 4.0.3 și mă aștept aici să vedem și o actualizare pentru interfața Blur, care din păcate (sau din fericire pentru cei care vor Android stock) nu se simte în acest release.

La prima vedere depistez imediat iconurile specifice terminalelor Motorola, deși identitatea companiei americane nu se reflectă prea clar în acest software. Iconul browserului și cel al aplicației camera arăta la fel cu cele din varianta stock de ICS, iar prima modificare reală se observă în meniul de deblocare a ecranului, care acum oferă 4 opțiuni utilizatorului.

Dacă aveți un RAZR la îndemână și vreți să vă jucați cu cel mai nou Android, puteți descărca build-ul de aici.

Preț Motorola Droid RAZR în magazinele online:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×