Samsung Galaxy S III lansat În aprilie?! Iată și o nouă listă de specificații

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.861 ori
<b>Samsung Galaxy S III lansat În aprilie?! Iată și o nouă listă de specificații</b>Samsung Galaxy S III a constituit subiect de știri în ultimele săptămâni, fie printr-o imagine ajunsă pe web prematur, fie prin speculații cu privire la data sa de lansare. Acum, terminalul primește o nouă dată pentru debut și o nouă lista de...

Samsung Galaxy S III a constituit subiect de știri în ultimele săptămâni, fie printr-o imagine ajunsă pe web prematur, fie prin speculații cu privire la data sa de lansare. Acum, terminalul primește o nouă dată pentru debut și o nouă lista de dotări, informațiile sosind pe calea obișnuitului zvonac, Eldar Murtazin, dar și a unor surse citate de Phone Arena.

Până acum ne așteptam în cazul lui Galaxy S III la un smartphone quad core cu procesor de 1.5 GHz și o cameră de 12 megapixeli. S-a vorbit chiar și despre procesoare quad-core de 2 GHz, 2 GB RAM, 64 GB memorie internă și alte asemenea dotări exagerate, dar trebuie totuși să fim realiști... deoarece trebuie luată în calcul și bateria telefonului, nu-i așa? Phone Arena citează surse care afirmă că noul Galaxy S va sosi cu un procesor quad-core, camera de 12 megapixeli, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, display HD și o carcasă foarte subțire.

în ce privește lansarea, suntem îndemnați să așteptăm acest model în aprilie, iar în privința lui Eldar Murtazin, acesta afirma că vom avea parte de rezoluție HD a ecranului, camera menționată mai sus și modificări de software specifice Samsung. Evident nu putem garanta veridicitatea vreunei surse, până nu vedem negru pe alb documente oficiale și punem mâna chiar noi pe acest device, dar asta vom face luna viitoare în Barcelona, în cadrul Mobile World Congress 2012.

Voi ce așteptări aveți de la Samsung Galaxy S III?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×