Samsung Galaxy S Blaze 4G vine cu ecran HD și procesor dual core de 1.5 GHz

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.398 ori
<b>Samsung Galaxy S Blaze 4G vine cu ecran HD și procesor dual core de 1.5 GHz</b>Americanii sunt norocoși când vine vorba de modele high end de telefoane, cum este cazul lui Samsung Galaxy S Blaze 4G, care va sosi în curând în State prin T-Mobile. Nu am vreo informație despre posibila lansare a acestui device la noi, sau sub ce...

Americanii sunt norocoși când vine vorba de modele high end de telefoane, cum este cazul lui Samsung Galaxy S Blaze 4G, care va sosi în curând în State prin T-Mobile. Nu am vreo informație despre posibila lansare a acestui device la noi, sau sub ce branding îl vom vedea, dar un lucru este sigur: terminalul va sosi fără suport 4G.

în orice caz, sunt obișnuit că în SUA denumirea "4G" să însemne uneori doar HSPA+, deoarece nu toți operatorii oferă LTE pe toate terminalele de nouă generație. Revenind la Galaxy S Blaze 4G, acesta este de fapt un Galaxy S II cu specificații îmbunătățite. Nu avem încă o diagonală clară pentru acest model sau o rezoluție, deși speculațiile afirmă că această nouă versiune de Galaxy S îI va avea un ecran 720p bazat pe tehnologie Super AMOLED.

Se pare că Galaxy S Blaze 4G are printre dotări și un procesor dual core de 1.5 GHz, o cameră de 8 megapixeli și observați că și carcasa are un design modificat în bine față de Galaxy S II. Sunt curios dacă acest device va fi vândut cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich preinstalat sau dacă se va mulțumi cu Android 2.3 Gingerbread.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×