Motorola Droid Turbo va veni la pachet cu o baterie de 3.900 mAh

827 ori
<b>Motorola Droid Turbo va veni la pachet cu o baterie de 3.900 mAh</b>După ce ieri manualul lui Motorola Droid Turbo ajungea pe web, acesta dezvăluind câteva dintre specificațiile terminalului, printre care și faptul că vom primi o cameră foto de 21 megapixeli ce poate filma la rezoluție 4K, iată că astăzi...

După ce ieri manualul lui Motorola Droid Turbo ajungea pe web, acesta dezvăluind câteva dintre specificațiile terminalului, printre care și faptul că vom primi o cameră foto de 21 megapixeli ce poate filma la rezoluție 4K, iată că astăzi bateria ce va fi integrată pe acest device apare în fotografii live.

Din câte putem remarca, această unitate este una de tip Litiu-polymer de 3.900 mAh ce va oferi cu siguranță o autonomie de durată în cazul unei utilizări moderate. Printre dotările speculate pentru acest smartphone se numără un display Quad HD de 5.2 inch (2.560 x 1440 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 de 2.7 GHz și 3 GB memorie RAM.

De asemenea, Moto Droid Turbo va beneficia și de o cameră frontală de 1.9 megapixeli, cât și de sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Ca urmare a numeroaselor scăpări din ultimul timp, ne așteptăm ca Motorola să anunțe cât de curând acest nou produs foarte atractiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×