Motorola Droid va primi update-ul la Android 2.2 pe 13 iulie?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.152 ori
<b>Motorola Droid va primi update-ul la Android 2.2 pe 13 iulie?</b>Cei de la Droid-Life tocmai au primit informatii cu privire la data la care va debuta oficial Android 2.2, sub forma de update pentru Motorola Droid. Acest update va avea loc in data de 13 iulie, daca informatiile sunt corecte. Speram ca intarzierea din...

Cei de la Droid-Life tocmai au primit informatii cu privire la data la care va debuta oficial Android 2.2, sub forma de update pentru Motorola Droid. Acest update va avea loc in data de 13 iulie, daca informatiile sunt corecte. Speram ca intarzierea din cazul lui Android 2.1 sa nu se repete si pentru Froyo.

Exista si cateva argumente pentru care data de 13 iulie ar trebui sa fie legitima, printre ele numarandu-se faptul ca luna iulie a mai aparut in sistemul operatorului Verizon, care vinde acest handset. In plus, modelul Droid X va sosi pe piata in data de 15 iulie, deci la 2 zile dupa update-ul lui Droid, care va avea in acest mod rol de consolare pentru cei care nu cumpara noul Droid.

De asemenea, aflam ca 13 iulie pica intr-o marti, ceea ce s-a intamplat si in cazul update-ului lui Android 2.1. In cele din urma, am vazut in aceasta saptamana si o scapare pe web a unei versiuni Android 2.2 (FRF84B), intr-o versiune destul de apropiata de cea finala.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×