Firefox 1.1 disponibil acum pe terminalele Maemo, in versiunea finala

1.212 ori
<b>Firefox 1.1 disponibil acum pe terminalele Maemo, in versiunea finala</b>Desi Maemo nu mai reprezinta o platforma de actualitate, fiind inlocuita de MeeGo, iata ca Firefox 1.1, varianta finalizata a browserului mobil debuteaza tocmai pe acest OS. El mai ruleaza deocamdata doar pe 2 terminale: Nokia N900 si N810. &nbsp; &nbsp;...

Desi Maemo nu mai reprezinta o platforma de actualitate, fiind inlocuita de MeeGo, iata ca Firefox 1.1, varianta finalizata a browserului mobil debuteaza tocmai pe acest OS. El mai ruleaza deocamdata doar pe 2 terminale: Nokia N900 si N810.

Firefox 1.1, in varianta mobila va sosi apoi si pe iPhone, Android si Windows Mobile si aflam ca aceasta versiune vine cu browsing portrait, auto-update pentru add-on-uri si posibilitatea de a converti paginile web in PDF-uri direct de pe telefon. Daca aveti un Nokia N900 sau N810 la indemana, nu ezitati sa descarcati browserul chiar acum, de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×