Motorola Droid X SE isi face aparitia inainte de vreme!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.030 ori
<b>Motorola Droid X SE isi face aparitia inainte de vreme!</b>Versiunile lui Motorola Droid incep sa ne induca in eroare prin numarul lor, mai ales acum ca am descoperit o noua varianta, pe numele sau Motorola Droid X SE. Phone Arena a primit imaginea de mai jos de la o sursa din cadrul operatorului Verizon, care...

Versiunile lui Motorola Droid incep sa ne induca in eroare prin numarul lor, mai ales acum ca am descoperit o noua varianta, pe numele sau Motorola Droid X SE. Phone Arena a primit imaginea de mai jos de la o sursa din cadrul operatorului Verizon, care afirma ca acesta ar fi modelul X SE mentionat anterior.

Oare "SE" inseamna "Silver Edition" (avand in vedere culoarea handsetului) sau "Special Edition", desi ne vine greu sa credem ca Moto lanseaza doua editii speciale ale unui Droid intr-un interval atat de scurt. Va reamintim ca producatorul american de telefoane a mai lansat si o editie speciala Star Wars a lui Droid (R2-D2).

Speculatiile afirma ca handsetul din imagine soseste cu acelasi procesor de 1.2GHz de pe Motorola Droid 2 Global, care urmeaza sa fie lansat catre finalul acestui an. Printre dotarile lui Droid X SE se vor mai numara un display touch de 4.3 inchi, cu suport multitouch, un senzor de proximitate si luminozitate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×