Motorola Droid 2 Global foloseste un procesor de 1.2 GHz; specificatiile terminalului scapate pe web

1.450 ori
<b>Motorola Droid 2 Global foloseste un procesor de 1.2 GHz; specificatiile terminalului scapate pe web</b>Motorola a postat din greseala pe Internet specificatiile noii variante a smartphone-ului Droid 2, cunoscuta drept Motorola Droid 2 Global. Astfel, aflam ca acest terminal foloseste un procesor de 1.2GHz, iar screenshotul de mai jos a fost realizat de...

Motorola a postat din greseala pe Internet specificatiile noii variante a smartphone-ului Droid 2, cunoscuta drept Motorola Droid 2 Global. Astfel, aflam ca acest terminal foloseste un procesor de 1.2GHz, iar screenshotul de mai jos a fost realizat de catre Android Guys, inainte ca Moto sa scoata de pe Internet lista de specificatii.

Pe langa suportul pentru roaming global, noul telefon pe care il va lansa Verizon include si urmatoarele dotari, destul de impresionante:

  • OS: Android 2.2
  • CPU: 1.2GHz
  • Conectivitate: quad band GSM, 3G
  • Memorie: 40GB - 8GB memorie interna, 32GB memorie externa
  • Camera: 5MP, autofocus, blitz dual LED

Android Guys mentioneaza si ca Droid 2 Global va fi un handset business, pe care speram sa il vedem si in tara noastra cat de curand.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×