Motorola E10 un telefon muzical din lumea zvonurilor

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.150 ori
<b>Motorola E10 un telefon muzical din lumea zvonurilor</b>Cu cateva luni in urma au "scapat" pe Internet cateva slide-uri care prezentau viitoarele telefoane Motorola, ce urmeaza a fi lansate in 2008. Printre acestea se numara si Motorola E10, telefon ce poarta numele de cod "Texel". E10 face parte din seria...

Cu cateva luni in urma au "scapat" pe Internet cateva slide-uri care prezentau viitoarele telefoane Motorola, ce urmeaza a fi lansate in 2008. Printre acestea se numara si Motorola E10, telefon ce poarta numele de cod "Texel".

E10 face parte din seria ROKR si va sosi, conform zvonurilor, dotat cu un display de tip touchscreen, suport pentru conectivitate 3G si camera de 3 megapixeli. Imaginea de mai sus a fost postata astazi pe un forum de specialitate, semanand destul de bine cu imaginea prototipului "scapat" cu saptamani in urma (disponibila mai jos). Lista completa de specificatii a lui E10 ramane un mister, dar stim ca handsetul integreaza WiFi.

Motorola Texel

Se pare ca zvonurile despre declinul Motorola s-au stins acum ca gigantul american si-a anuntat separarea in 2 segmente de productie diferite. Ramane de vazut cine va cumpara jumatatea de companie Motorola care se ocupa cu producerea terminalelor mobile si daca celebrul brand isi va pastra denumirea sau se va asocia cu un gigant asiatic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×