Bossul Nokia desfiinteaza iPhone, este desfiintat de MacDailyNews

1.502 ori
<b>Bossul Nokia desfiinteaza iPhone, este desfiintat de MacDailyNews</b>Stim deja ca Nokia pregateste un terminal mobil bazat pe OS-ul S60 Touch, probabil cel pe care presa de specialitate il numeste Tube. Ei bine, in avampremiera unui anunt oficial al noului handset, CEO-ul Nokia, Kallasvuo afirma ca iPhone este doar un...

Stim deja ca Nokia pregateste un terminal mobil bazat pe OS-ul S60 Touch, probabil cel pe care presa de specialitate il numeste Tube. Ei bine, in avampremiera unui anunt oficial al noului handset, CEO-ul Nokia, Kallasvuo afirma ca iPhone este doar un "produs de nisa".

Cei de la MacDailyNews dau o replica destul de agresiva bossului companiei finlandeze afirmand ca domnul Kallasvuo este "incapabil sa aplice lectia data de iPod in cazul lui iPhone" pentru a intelege ce impact a avut terminalul produs de Apple asupra industriei. De asemenea reprezentantii MacDailyNews afirma si ca seful Nokia nu are raspunsuri si face aceleasi declaratii pe care le faceau cu ani in urma producatorii de MP3 playere inainte de "decesul" acestora, din cauza iPod-ului.

Acelasi site numeste noul Nokia dotat cu touchscreen si interfata touch un "fals" care de abia imita prima generatie de iPhone in vreme ce "lupta incepe in iunie". Evident, este vorba despre lansarea lui iPhone 3G, in conditiile in care primul terminal a fost extrem de popular, in special in SUA, definitia de "produs de nisa" fiind total gresita in acest caz. Pana acum, Nokia are doar proiecte si declaratii, dar asteptam ca finlandezii sa ne uimeasca inca o data, acum ca au un rival in minus (Motorola) si unul in plus (Apple).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×