Motorola i465 este primul handset Moto iDEN cu tastatura QWERTY

1.604 ori
<b>Motorola i465 este primul handset Moto iDEN cu tastatura QWERTY</b>Tastaturile QWERTY sunt la moda in ultima vreme, astfel ca pana si terminalele fara functii impresionate vin acum cu un astfel de keypad. Este si cazul lui Motorola i465, primul telefon iDEN al companiei dotat cu o tastatura QWERTY. Motivul pentru care...

Tastaturile QWERTY sunt la moda in ultima vreme, astfel ca pana si terminalele fara functii impresionate vin acum cu un astfel de keypad. Este si cazul lui Motorola i465, primul telefon iDEN al companiei dotat cu o tastatura QWERTY.

Motivul pentru care producatorii de telefoane isi doteaza terminalele cu astfel de tastaturi? Publicul vast format din adolescenti innebuniti dupa "texting", mai ceva ca Barack Obama... Ca si majoritatea telefoanelor iDEN, Moto i465 este un model destul de rezistent, astfel ca se va potrivi mai degraba unui public care efectueaza activitati grele si nu lucreaza la birou.

Pe langa tastatura QWERTY, handsetul nu are mare lucru de afisat, el nefiind dotat cu Windows Mobile, deoarece terminalul nu este un smartphone. Avem chiar de-a face cu un low end dotat cu o camera VGA, Bluetooth si push to talk. Daca sunteti muncitor pe santier si aveti de scris un SMS urgent sau un email, i465 este o optiune excelenta... asta daca nu sunteti fan BlackBerry.

Sursa: Mobilemag.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×