T-Mobile lanseaza noul HTC Shadow si Nokia 7510

1.471 ori
<b>T-Mobile lanseaza noul HTC Shadow si Nokia 7510</b>T-Mobile a lansat zilele trecute noul HTC Shadow si Nokia 7510, ultimul telefon sosind la pachet cu o serie de fatete care pot schimba lookul terminalului. Nokia 7510 este un telefon cu clapeta dotat cu un display extern semi-ascuns, o camera de 2...

T-Mobile a lansat zilele trecute noul HTC Shadow si Nokia 7510, ultimul telefon sosind la pachet cu o serie de fatete care pot schimba lookul terminalului.

Nokia 7510 este un telefon cu clapeta dotat cu un display extern semi-ascuns, o camera de 2 megapixeli si suport WiFi. HTC Shadow este disponibil la pretul de 199.99 dolari, iar printre specificatiile sale se numara o camera de 2 megapixeli cu suport pentru captura video, un slot pentru carduri microSD, EDGE, WiFi si Bluetooth stereo.

Noul Shadow este un terminal Windows Mobile care suporta servicii de instant messaging, iar Nokia 7510 este poate fi achizitionat la pretul de 49.99 dolari. Ambele telefoane vin cu abonamente, clientii beneficiind de reduceri.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×