Motorola ia decizia de a oferi o baterie mai mică pe Moto Z2 Play; telefonul pierde și din grosime astfel

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.328 ori
<b>Motorola ia decizia de a oferi o baterie mai mică pe Moto Z2 Play; telefonul pierde și din grosime astfel</b>În această vară așteptăm și debutul noilor modele Moto Z2 și Moto Z2 Play, terminale care vor păstra conceptul de modularitate inaugurat anul trecut și care nu se vor schimb la capitolul dimensiuni lățime și lățime. Grosimea se va reduce totuși în cazul

Moto Z Play a fost unul dintre telefoanele care ne-a impresionat pe deplin anul trecut când îi realizam recenzia, mai ales la capitolul autonomie. Deși nu este vorba despre un handset de tip battery-phone și având o unitate de 3510 mAh, Moto Z Play s-a dovedit a fi un adevărat campion al testelor noastre, oferind 18 ore și 5 minute de playback video, respectiv 14 ore și 24 minute de utilizare continuuă.

Moto Z2 Play

Și încărcarea rapidă a fost apreciată și per total am numit această baterie drept excepțională! Din păcate lucrurile se vor schimba în cazul lui Moto Z2 Play și asta pentru că Motorola a luat decizia de a tăia din capacitatea bateriei, urmând a primi pe handset o unitate de 3000 mAh.

Informația vine din partea lui Evan Blass via Venture Beat și descoperim că noul smartphone ar urma să piardă și din greutate, respectiv grosime. Astfel se va ajunge la o grosime de numai 6 mm și la o greutate de 145 grame. Aflăm că în materie de dotări hardware, acest produs va opta pentru un procesor Qualcomm Snapdragon 626 de 2.2 GHz și pentru 4 GB memorie RAM + 64 GB de stocare. 

Display-ul va rămâne în continuare unul de 5.5 inch cu rezoluție FHD și tehnologie Super AMOLED, fiind totodată păstrată și camera frontală de 5 megapixeli pe care o avem și la Moto Z Play. Pe spate vom primi un senzor de 12 megapixeli cu tehnologie dual-pixel și deschidere f/1.7. 

Moto Z2 Play va fi disponibil pe gri și auriu, iar Evan Blass ne anunță că Motorola va lansa anul acesta și terminalele Moto C, Moto C Plus, Moto E4, Moto E4 Plus, Moto Z2, dar și Moto Z2 Force. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×