Motorola Înlocuiește gratuit display-urile sparte pentru unele modele achiziționate din magazinul oficial

732 ori
<b>Motorola Înlocuiește gratuit display-urile sparte pentru unele modele achiziționate din magazinul oficial</b>Recent, prin intermediul utilizatorilor de pe Reddit a ieșit la iveală faptul că Motorola înlocuiește gratuit display-urile acelor terminale care au suferit șocuri accidentale. Printre terminalele care beneficiază de acest program de service...

Recent, prin intermediul utilizatorilor de pe Reddit a ieșit la iveală faptul că Motorola înlocuiește gratuit display-urile acelor terminale care au suferit șocuri accidentale. Printre terminalele care beneficiază de acest program de service gratuit se numără Motorola Moto E, Moto G și Motorola X.

Cu toate acestea, aflăm că programul se aplică doar pentru acele terminale achiziționate prin intermediul magazinului oficial Motorola. De asemenea, acest program s-ar putea extinde în viitor și pentru terminalele ce urmează a fi lansate pe piață, un astfel de exemplu fiind Motorola X+1.

După cum știm, în acest moment mai există pe piață și un alt producător care oferă un astfel de serviciu de înlocuire gratuită a display-ului, și anume HTC. Rămâne de văzut dacă și alți producători vor adopta o soluție similară pentru terminalele comercializate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×