Motorola Înlocuiește gratuit display-urile sparte pentru unele modele achiziționate din magazinul oficial

Autor:  | Publicat în:  Motorola 706 ori
<b>Motorola Înlocuiește gratuit display-urile sparte pentru unele modele achiziționate din magazinul oficial</b>Recent, prin intermediul utilizatorilor de pe Reddit a ieșit la iveală faptul că Motorola înlocuiește gratuit display-urile acelor terminale care au suferit șocuri accidentale. Printre terminalele care beneficiază de acest program de service...

Recent, prin intermediul utilizatorilor de pe Reddit a ieșit la iveală faptul că Motorola înlocuiește gratuit display-urile acelor terminale care au suferit șocuri accidentale. Printre terminalele care beneficiază de acest program de service gratuit se numără Motorola Moto E, Moto G și Motorola X.

Cu toate acestea, aflăm că programul se aplică doar pentru acele terminale achiziționate prin intermediul magazinului oficial Motorola. De asemenea, acest program s-ar putea extinde în viitor și pentru terminalele ce urmează a fi lansate pe piață, un astfel de exemplu fiind Motorola X+1.

După cum știm, în acest moment mai există pe piață și un alt producător care oferă un astfel de serviciu de înlocuire gratuită a display-ului, și anume HTC. Rămâne de văzut dacă și alți producători vor adopta o soluție similară pentru terminalele comercializate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×