LG G3 se scufundă aproape de inima Pământului, filmează lavă țâșnind de aproape Într-un vulcan (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.432 ori
<b>LG G3 se scufundă aproape de inima Pământului, filmează lavă țâșnind de aproape Într-un vulcan (Video)</b>Dacă reclama Volkswagen de zilele trecute care atenționa șoferii să nu mai țină ochii pe telefon la volan vi s-a părut buna, ei bine avem încă un spot reușit astăzi. LG G3 este protagonistul aici, iar funcțiile sale foto sunt exemplificate în...

Dacă reclama Volkswagen de zilele trecute care atenționa șoferii să nu mai țină ochii pe telefon la volan vi s-a părut buna, ei bine avem încă un spot reușit astăzi. LG G3 este protagonistul aici, iar funcțiile sale foto sunt exemplificate în clipul de mai jos, în care ajunge chiar în miezul unui vulcan.

LG G3 se remarcă prin acea ghidare laser specială pentru camera și prin stabilizarea OIS Plus, dar și alte câteva funcții foto atractive. Reclama e destul de lungă, deci nu e un spot televizat, iar ea are o poveste. Aflăm că Park Jung-won fotografiază peisaje din natură și el a ales insula Ambryn pentru a face poze cu LG G3 chiar într-un vulcan. El este însoțit de aventurierul pasionat de vulcani Geoff Mackley.

în drum spre vulcan Jung-won fotografiază peisaje locale, suveniruri, o țestoasă pe o plajă sau băștinași de pe insulă. Din câte am văzut puteți face un selfie cu o singură mișcare a mâinii și am văzut o fotografie excelentă și cu o șopârlă exotică. Knock Code este și el exemplificat, dar și funcția Panoramă și în cele din urmă captura foto și video în condiții extreme.

Avem parte și de un time lapse 4K realizat cu LG G3 apoi începe coborârea către vulcan. Mișcările dinamice ale lavei sunt capturate fără probleme, chiar și în acest mediu vitreg. Excelenta reclamă, nu-i așa?

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×