Compania indiana Karbonn Mobile se lansează pe piața din România cu 5 terminale; acestea sunt disponibile prin intermediul eMAG

5.229 ori
<b>Compania indiana Karbonn Mobile se lansează pe piața din România cu 5 terminale; acestea sunt disponibile prin intermediul eMAG</b>Deși acum ceva timp existau unele zvonuri cu privire la faptul că producătorul indian Karbonn Mobiles ar putea ajunge și pe piața din România în luna aprilie, iată că lansarea pe piață a acestui brand a întârziat ceva luni, dar cu toate...

Deși acum ceva timp existau unele zvonuri cu privire la faptul că producătorul indian Karbonn Mobiles ar putea ajunge și pe piața din România în luna aprilie, iată că lansarea pe piață a acestui brand a întârziat ceva luni, dar cu toate acestea, acum este aici, după cum și anunțul oficial de pe pagina de Facebook sugerează. Un prim retailer ce va comercializa produsele Karbonn pe plan local este eMAG.

Acesta listează în prezent 5 astfel de terminale Karboon care vin la prețuri destul de accesibile în funcție de dotările pe care ni le dorim. Vârful de gamă disponibil la eMAG se numește Karbonn Titanium X, device ce aduce un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core tactat la 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB.

eMAG - Karbonn Titanium X

De asemenea, mai primim o cameră foto principală de 13 megapixeli, o cameră foto secundară de 5 megapixeli, o baterie de 2300 mAh și sistemul de operare Android 4.2 JellyBean. Karbonn Titanium X măsoară 143 mm în lungime, 70.5 mm în lățime și 9.9 mm în grosime și poate fi achiziționat la un preț de 1.199 lei.

Karbonn Titanium X

Următorul terminal Karbonn este un terminal mid-range dual-sim numit Titanium S5 Plus ce aduce un display OnCell IPS de 5 inch cu rezoluție 960x540 pixeli, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și 4 GB de stocare. Acesta ne mai pune la dispoziție un slot microSD, o cameră de 8 megapixeli și o baterie de 1800 mAh. Karbonn Titanium S5 Plus poate fi al vostru la prețul de 899 lei.

Titanium S5 Plus

Trecând la categoria de terminale ceva mai accesibile, îl descoperim pe Karbonn A19 Dual-Sim. Acesta dispune de un display TFT de 5 inch cu rezoluție 480x854 pixeli, un procesor dual-core de 1.3 GHz, 512 MB RAM, 4 GB de stocare, un slot microSD și o cameră foto de 8 megapixeli. Karbonn A19 Dual-Sim poate fi achiziționat pe alb sau negru la un preț de 599 lei.

Karbonn A19 Dual-Sim

Un al patrule device de tip smartphone este Karbonn A5s Dual-Sim, device ce aduce un display IPS de 4 inch cu rezoluție 800x480 pixeli, un procesor dual-core MediaTek MT6572 tactat la 1.2 GHz, 512 MB RAM, 4 GB de stocare, slot microSD, o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED și o cameră secundară de 0.3 megapixeli. eMAG listează acest produs la prețul de doar 399 lei.

Karbonn A5s Dual-Sim

Ultimul, dar nu cel din urmă este un device low-end numit Karbonn Kphone 1 care aduce o carcasă spate similară cu cea a lui iPhone 5. Avem la dispoziție un display IPS de 2.4 inch cu rezoluție 240x320 pixeli, 128 MB memorie internă, un slot pentru carduri microSD de până la 16 GB, o cameră foto de 1.3 megapixeli și o baterie de 1400 mAh. Karbonn Kphone 1 costă doar 139 lei și este disponibil pe alb sau negru.

Karbonn Kphone 1

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×