Motorola Își anunță smartphone-ul dual core Olympus la CES 2011

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.654 ori
<b>Motorola Își anunță smartphone-ul dual core Olympus la CES 2011</b>Vești despre Motorola Olympus, primul smartphone dual core al producătorului american au tot apărut în ultimele 2 luni, dar nici vorbă de specificații sau o dată de lansare. Ei bine, iată că am aflat că operatorul AT&T și Motorola...

Vești despre Motorola Olympus, primul smartphone dual core al producătorului american au tot apărut în ultimele 2 luni, dar nici vorbă de specificații sau o dată de lansare. Ei bine, iată că am aflat că operatorul AT&T și Motorola intenționează să anunțe acest handset în cadrul CES 2011, care va debuta pe 6 ianuarie.

Avem de-a face cu un terminal cu procesor Nvidia Tegra 2 de 1GHz, dual core, după cum afirmam mai sus și cel mai probabil dotat cu un display touch de 3.7 inch. Cel mai probabil telefonul va rula Android 2.3 și acesta va fi primul model high end pe care Moto îl lansează prin alt operator american decât Verizon.

Zvonuri recente contestă teoria referitoare la ecranul de 3.7 inch, dând drept sigur un display de 4 inch cu rezoluție de 480 x 854 pixeli. Probabil până la CES vom afla și lista de completă de specificații a terminalului și așteptăm cu nerăbdare să îl și vedem în acțiune.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×