Motorola isi mareste echipa Android

Autor:  | Publicat în:  Motorola 956 ori
<b>Motorola isi mareste echipa Android</b>Motorola face parte din Alianta OHA (Open Handset Alliance), care are ca tinta dezvoltarea platformei open source Android. In acest scop, producatorul american de telefoane are o echipa de 50 de developeri, care tocmai a fost extinsa la 350. Motorola...

Motorola face parte din Alianta OHA (Open Handset Alliance), care are ca tinta dezvoltarea platformei open source Android. In acest scop, producatorul american de telefoane are o echipa de 50 de developeri, care tocmai a fost extinsa la 350.

Motorola spera probabil ca Android sa fie colacul sau de salvare, dupa anul problematic pe care l-a avut, profiturile companiei scazand vertiginos. Locul 3 in ierarhia mondiala a producatorilor de telefoane a fost deja pierdut, iar lupta cu LG si Sony Ericsson va fi foarte dura, in conditiile in care nici aceasta din urma companie nu sta prea bine.

Android este in schimb pe val, fiind admirat de catre presa si public in actiune pe T-Mobile G1. Lipsurile acestui handset au fost mai putin criticate decat ne-am fi asteptat, deoarece fiecare defect era insotit de mentiunea "va sosi cu un viitor update software". Cu siguranta ca iPhone 3G nu ar fi fost iertat atat de usor pentru aceste probleme, dar poate ca Android este cu adevarat OS-ul matur care va face din T-Mobile G1 un hit in aceasta iarna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×