Philips Xenium X600, telefon cu clapeta mid-end

Autor:  | Publicat în:  Philips 1.876 ori
<b>Philips Xenium X600, telefon cu clapeta mid-end</b>Philips a anuntat un nou telefon cu clapeta, ce afiseaza un look business si o lista de specificatii deloc impresionanta. Daca sunteti totusi in cautarea unui handset simplu si ieftin, Philips Xenium X600 este raspunsul. Pe lista sa de specificatii se...

Philips a anuntat un nou telefon cu clapeta, ce afiseaza un look business si o lista de specificatii deloc impresionanta. Daca sunteti totusi in cautarea unui handset simplu si ieftin, Philips Xenium X600 este raspunsul.

Pe lista sa de specificatii se afla o camera de 2 megapixeli, conectivitate Blueooth stereo si GSM/EDGE, slot pentru carduri microSD si o baterie care asigura 8.5 ore de convorbire. Daca am fi aruncat o privire rapida asupra acestui handset, am fi putut afirma ca acesta este un telefon Sony Ericsson, daca nu am fi vazut brandingul Philips.

In ce priveste lookul, Xenium X600 este numit de presa de specialitate un handset mai degraba business, decat casual. Inca o data, lookul ne pacaleste, iar prima impresie a fost ca noul Philips este un telefon muzical, ce va rivaliza cu handseturile Walkman. Brandingul Xenium trezeste curiozitati printre cei care au aflat ca Philips pregateste un super handset. Cum ramane cu ACEL Xenium performant cu touchscreen?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×