O prima privire asupra lui LG Renoir, telefon Dolby si DivX cu camera de 8 megapixeli

2.757 ori
<b>O prima privire asupra lui LG Renoir, telefon Dolby si DivX cu camera de 8 megapixeli</b>LG Renoir este un telefon cu camera de 8 megapixeli, despre care va informam in urma cu o saptamana. Ei bine iata ca acest handset a fost analizat de catre o tanara domnisoara cu un accent englezesc pe care il veti adora. Iat-o in clipul urmator: Pe langa...

LG Renoir este un telefon cu camera de 8 megapixeli, despre care va informam in urma cu o saptamana. Ei bine iata ca acest handset a fost analizat de catre o tanara domnisoara cu un accent englezesc pe care il veti adora. Iat-o in clipul urmator:

Pe langa camera de 8 megapixeli, principalele atuuri ale lui LG Renoir sunt suportul DivX si Dolby, care ofera un playback video de calitate, respectiv o experienta audio deosebita. LG afirma ca acest telefon este un exemplu de performanta a tehnologiei touch, fapt constatat si cu ajutorul clipului de mai sus, din care aflam cum scriem un mesaj pe noul handset, prin intermediul tastaturii sale virtuale QWERTY, in mod landscape.

Ca si in cazul lui Samsung Omnia, navigarea se face cu ajutorul unui sistem de shortcuturi, iar revenind la starul listei de specificatii, camera de 8 megapixeli, aceasta include o lentila Schneidder Kreuznach si un mecanism de protectie a lentilei, astfel incat sa nu faca poze din greseala, in vreme ce se afla in rucsac. In momentul realizarii unei fotografii, optiunile necesare vor fi disponibile pe ecran, iar utilizatorul isi va putea alege o zona a imaginii vizualizate pentru a face autofocus pe aceasta.

In plus, camera soseste si cu functie de reducere a efectului de ochi rosii si o unealta de "infrumusetare", cu care puteti inlatura pistruii, cosurile si imperfectiunile. Functia Movie Studio permite editarea video direct pe telefon, iar playbackul video se realizeaza cu ajutorul codecului DivX. LG Renoir soseste cu un soft de convertire a fisierelor in format DivX, astfel incat sa poata fi vizionate pe handset, iar lista sa de dotari se incheie cu suport HSDPA (7.2 Mbps), slot microSD lateral si un card de 8GB in pachet.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×