Motorola lansează receiver-ul bluetooth Moto Stream; acesta se poate conecta simultan la 5 dispozitive

Autor:  | Publicat în:  Motorola 587 ori
<b>Motorola lansează receiver-ul bluetooth Moto Stream; acesta se poate conecta simultan la 5 dispozitive</b>Pe lângă lansările de smartphone-uri, se pare că Motorola aduce pe piață și accesorii pentru aceste categorii de produse. Un astfel de exemplu ar fi Moto Stream, un receiver bluetooth compatibil cu terminalele ce rulează Androi sau iOS. Moto...

Pe lângă lansările de smartphone-uri, se pare că Motorola aduce pe piață și accesorii pentru aceste categorii de produse. Un astfel de exemplu ar fi Moto Stream, un receiver bluetooth compatibil cu terminalele ce rulează Androi sau iOS. Moto Stream va avea rolul de a-ți transforma vechiul sistem audio într-unul wireless.

Astfel, prin intermediul Moto Stream vom putea conecta în mod wireless până la 5 dispozitive Android sau iOS, acesta oferind o acoperire de 90 metri. Totodată, în momentul în care un device va fi conectat la Moto Stream, un indicator colorat își va face apariția pe interfața dispozitivului de streaming wireless.

Motorola Moto Stream

De asemenea, una dintre funcțiile foarte interesante pe care le găsim la acest receiver audio portabil este aceea că produsul poate fi folosit imediat după achiziționare, nefiind nevoie de un proces inițial de setup. Moto Stream va ajunge pe piață începând cu data de 6 iunie la un preț de 50$.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×