Proaspătul flagship LG G3 Înregistrează vânzări de 3 ori mai mari decât Galaxy S5 pe piața din Coreea

1.986 ori
<b>Proaspătul flagship LG G3 Înregistrează vânzări de 3 ori mai mari decât Galaxy S5 pe piața din Coreea</b>Iată că cifrele vorbesc și de această dată în bătălia celor mai tari flagship-uri lansate pe piață în acest an. După cum era de așteptat, unul dintre principalii rivali a lui LG G3 vine din țara natală Coreea, și anume Samsung Galaxy S5....

Iată că cifrele vorbesc și de această dată în bătălia celor mai tari flagship-uri lansate pe piață în acest an. După cum era de așteptat, unul dintre principalii rivali a lui LG G3 vine din țara natală Coreea, și anume Samsung Galaxy S5. Potrivit presei din Coreea se pare că LG G3 înregistrează în acest moment vânzări de 3 ori mai mari față de flagship-ul companiei Samsung.

Presa coreeană susține faptul că zilnic se pun în vânzare între 25 – 30.000 de unități LG G3, cifră ce este de două ori mai mare față de vânzările înregistrate de flagship-ul anterior LG G2. Aceste cifre pot fi comparate astfel cu vânzările realizate de către Galaxy S5, terminal care în primele zile de la lansare s-a vândut între 7 – 8000 de exemplare.

Printre principalele atuuri care îl ajută pe LG G3 în această bătălie a terminalelor flagship se numără în principal display-ul Quad HD de 5.5 inch care a fost introdus într-o carcasă foarte compactă, apropiată din punct de vedere al dimensiunilor cu Galaxy S5, device ce dispune de un display de doar 5.1 inch. Vă veți achiziționa noul flagship LG odată ce va ajunge pe piață locală?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×