Motorola lansează un difuzor inteligent Moto Mod cu Amazon Alexa integrat; Gata să se alipească la modele Moto Z

693 ori
<b>Motorola lansează un difuzor inteligent Moto Mod cu Amazon Alexa integrat; Gata să se alipească la modele Moto Z</b>Astăzi Motorola a anunțat lansarea unui nou accesoriu modular, unul cu difuzor audio ce vine echipat cu asistentul virtual Amazon Alexa. Este așadar un soi de boxă Amazon Echo adusă în cea mai compactă formă posibil și pe lângă capabilitățile

Continuă seria de module Moto Mods pentru terminalele Motorola, de această dată un model care integrează un difuzor cu Amazon Alexa la bord. Numele acestui accesoriu este Moto Smart Speaker with Amaxon Alexa şi preţul este de 149.99 dolari.

Moto Speaker with Amazon Alexa

Prin intermediul accesoriului veţi putea comunica cu Amazon Alexa, asistent instalat pe Moto Z. Veţi controla prin intermediul său device-uri smart home, solicita o cursă Uber, afla ştiri şi multe altele. Acest Mod integrează 4 microfoane, iar accesoriul aduce şi o baterie, plus un difuzor generos. Produsul va ajunge pe piaţă în luna noiembrie, dar doar în zonele unde Alexa este disponibil oficial.

Moto Speaker with Amazon Alexa

E inedit să vedem acest accesoriu pe un telefon Moto Z care vine cu Google Assistant preinstalat. Pe de altă parte Amazon Alexa are un număr impresionant de comenzi suportate, din câte ştiu 14.000 sau chiar mai multe. A se remarca şi acea zonă ovală care se aprinde într-un mod futurist atunci când comenzile voastre sunt interpretate şi asistentul răspunde.

Viaţa bateriei extra pe care o aduce modulul ar fi de 15 ore.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×