Google Pixel 2 vine la pachet cu o temă "Dark" ce poate fi activată la schimbarea wallpaper-ului

972 ori
<b>Google Pixel 2 vine la pachet cu o temă "Dark" ce poate fi activată la schimbarea wallpaper-ului</b>Noile terminale Google Pixel 2 și Pixel 2 XL au început a fi livrate către clienții ce au plasat anterior o precomandă și după cum probabil ați văzut, internetul este acum plin de materiale asociate acestor dispozitive. Un lucru ce iese la iveală

Acum că persoanele ce au precomandat un Pixel 2 sau Pixel 2 XL și-au primit telefoanele, apar și extra detalii despre aceste două noi dispozitive. Dacă ieri aflam faptul că de acum înainte aplicația Camera vine cu integrare Google Photos pentru afișarea imaginilor din interfața foto, iată că astăzi descoperim ceva legat de Android 8.0 Oreo și de modul în care se poate activa o temă de culoare închisă pe device.

Google Pixel 2

În mod normal interfața din zona meniului și a notificărilor dispune de un fundal alb/gri, dar dacă schimbăm wallpaper-ul de pe homescreen cu unul caracterizat de o nuanță de negru, atunci și aceste zone își vor schimba afișarea. După cum vedeți mai sus, la utilizarea acelui background cu marea ce se lovește de țărm, tema este una deschisă la culoare, dar imediat ce alegem un alt wallpaper precum cel cu globul pământesc, se trece la așa-numită temă "Dark".

Google Pixel 2

Dacă ideea din spatele acestei introduceri vă place, aflați că o puteți aduce și pe smartphone-ul vostru Android folosind launcher-ul Nova care oferă numeroase opțiuni de customizare - inclusiv posibilitatea de a modifica culoarea background-ului afișat la deschiderea meniului. Nova Launcher poate fi descărcat de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×