Motorola Moto E5 primește randări 3D detaliate; integrează scanner-ul de amprente în logo-ul Moto

934 ori
<b>Motorola Moto E5 primește randări 3D detaliate; integrează scanner-ul de amprente în logo-ul Moto</b>Prima lună a anului ne-a adus și un mega leak pentru smartphone-urile pe care Motorola le va lansa în acest an, de la modelele mid-range Moto E și Moto G și până la flagship-ul Moto Z3 pe care l-am putut vedea într-o serie de randări cu iz oficial

Una dintre cele mai timpurii scăpări din istorie a avut loc în această lună, Motorola reuşind cumva să îşi lase cele mai de preţ terminale în mâinile unor zvonaci. Am văzut modele Moto Z3 şi Moto G6, ba chiar şi Moto E-uri apărând în randari. Acum Moto E5, descoperit într-o randare cu 10 zile în urma apare în mai multe imagini de genul și chiar într-un clip video.

Motorola Moto E5

@OnLeaks a realizat aceste randări în colaborare cu publicația CouponRaja și le puteți vedea pe site-ul lor aici. Remarcăm faptul că în video scannerul de amprente apare în spate, integrat fix în acea adâncitură unde este inscripţionat logo-ul Moto. Design-ul este mai degrabă unul banal, fără artificii, fără panouri 18:9 şi noutăţi. Era de aşteptat, pentru că Moto E5 ar urma să fie unul dintre cele mai accesibile telefoane Motorola din 2018.

Dimensiunile scăpate online pentru acest telefon sunt de 151 x 74 x 8.9 mm şi umblă zvonul că vom vedea un chipset MediaTek la bord, împreună cu o baterie cu dimensiuni generoase. La ultima verificare, Moto E5 avea două versiuni care primiseră aprobarea FCC, deci ar trebui să debuteze în curând. Chiar dacă nu avem o listă de dotări scăpată pe web, putem anticipa câteva dintre dotările lui Moto E5, raportându-ne la Moto E4.

Ca atare mă aştept la 2 sau 3 GB RAM, la o baterie de 3000 mAh (sau mai mult), ecran de 5 inch sau 5.2 inch HD şi o cameră de 13 MP în loc de 8 MP în spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×