Motorola Mobility pierde angajați și 31 de milioane de dolari, după achiziția de către Google

Autor:  | Publicat în:  Motorola 894 ori
<b>Motorola Mobility pierde angajați și 31 de milioane de dolari, după achiziția de către Google</b>Orice mutare mare a unei companii, mai ales o achiziție are ca urmări firești reduceri de personal și pierderi destul de însemnate. Este și cazul celor de la Motorola Mobility, care au fost preluați de Google la finalul acestei veri. Astfel, ramura...

Orice mutare mare a unei companii, mai ales o achiziție are ca urmări firești reduceri de personal și pierderi destul de însemnate. Este și cazul celor de la Motorola Mobility, care au fost preluați de Google la finalul acestei veri.

Astfel, ramura companiei Motorola va trebui să plătească 27 de milioane de dolari despăgubiri celor 800 de angajați disponibilizați, plus încă 4 milioane vor fi cheltuiți pentru închiderea unor fabrici. și toate acestea în vreme ce Moto se pregătește să fie preluată de Google... Anunțul cu privire la aceste sume vine de îndată ce comisiile oficiale ale autorităților din SUA au dat aprobarea ca Google să cumpere Motorola Mobility. Aprobarea a venit pe 24 octombrie, conform unor surse din cadrul Motorola.

Vă reamintim că pe 15 august a fost anunțat faptul că gigantul motoarelor de căutare va prelua creatorul telefoanelor Droid pentru suma de 12.5 miliarde de dolari. Cu doar câteva zile în urma Motorola anunța rezultate financiare destul de bune și vânzări cu 11% mai mari, ajungând la 3.26 miliarde. Totuși, compania se afla în continuare pe pierdere, dar doar cu 32 milioane în minus în acest trimestru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×