Update pentru HTC Desire S - Android 2.3.5 cu HTC Sense 3.0

3.856 ori
<b>Update pentru HTC Desire S - Android 2.3.5 cu HTC Sense 3.0</b>HTC Desire S, unul dintre cele mai râvnite handseturi HTC single core tocmai a primit o actualizare, sub forma lui Android 2.3.5, care aduce pe acest terminal și interfața HTC Sense 3.0. &nbsp; Utilizatorii britanici ai acestui telefon au putut deja...

HTC Desire S, unul dintre cele mai râvnite handseturi HTC single core tocmai a primit o actualizare, sub forma lui Android 2.3.5, care aduce pe acest terminal și interfața HTC Sense 3.0.

Utilizatorii britanici ai acestui telefon au putut deja descarca și instala software-ul, chiar de acum o săptămână. Este vorba în special de terminalele nebranduite, cele care nu sunt vândute de un operator și nu depind de acesta când vine vorba de actualizări. Cu această ocazie, interfața HTC Sense 3.0 pe care o găsim pe telefoane precum HTC Sensation sau HTC EVO 3D ajunge și pe acest handset single core.

UI-ul aduce acel mecanism de blocare cu inel și funcții multiple asociate, o nouă varianta de sistem de notificări și multe altele. în ultimele zile și utilizatorii de Desire S din rețelele Orange, Vodafone și O2 din Marea Britanie au început să primească pe rând update-ul și așteptam să auzim același lucru și de la cei din România... Te numeri printre ei? Pe când și Android 4.0 pe acest model, dacă e posibil?

Review HTC Desire S

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×