Motorola Moto G5S Plus apare în noi fotografii înainte de debutul pe 25 iulie

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.059 ori
<b>Motorola Moto G5S Plus apare în noi fotografii înainte de debutul pe 25 iulie</b>În vreme ce așteptăm debutul lui Moto Z2, se pare că Motorola pregătește lansarea seriei de terminale Moto G5S care va include atât o variantă standard, cât și una Plus. Pe aceasta din urmă o vedem astăzi în noi fotografii înainte de evenimentul

Motorola are un eveniment important pe 25 iulie, existând şanse să prezinte 3 telefoane acolo. Moto G5S Plus e cel pe care îl vom vedea cu siguranţă, dar ar putea apărea şi Moto X4 şi Moto Z2 Force. Moto G5S Plus ni se prezintă azi din nou în fotografii şi randări şi se confirmă ce văzusem în scăpările trecute.

Moto G5S Plus

Avem de-a face cu un terminal cu cameră duală, care ar inaugura un efect bokeh îmbunătăţit faţă de ce oferă rivalii. Ca design acest model aminteşte de o combinaţie între Moto Z2 şi Moto G5, dar aduce înapoi şi acea scobitură cu logo Motorola, pe care nu am mai văzut-o folosită de ceva vreme. După cum indică şi numele, Moto G5S Plus este o versiune mai mare de Moto G5 şi Moto G5 Plus, care va aduce o diagonală mai mare, corp din aluminiu şi cameră duală cu efect depth of field.

Primim şi scanner de amprente în butonul Home şi cameră selfie cu blitz LED. Cât despre camera din spate, vine cu un senzor RGB şi unul monocrom, ambii cu rezoluţie de 13 MP şi avem şi un inel în jurul camerei ce include blitz-ul dual LED. Scăpările trecute confirmau că vom primi aici 4 GB RAM, 64 GB stocare şi procesor Qualcomm Snapdragon 625.

Ecranul este unul Full HD de 5.5 inch şi primim şi Android 7.1.1 ca OS. Va sosi pe gri, auriu şi albastru Moto G5S Plus.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×