Motorola Moto G (2013) și Moto G (2014) primesc În aceste momente actualizarea la Android 5.0 Lollipop

Autor:  | Publicat în:  Motorola 800 ori
<b>Motorola Moto G (2013) și Moto G (2014) primesc În aceste momente actualizarea la Android 5.0 Lollipop</b>Astăzi, 23 ianuarie se pare că este o zi cu motiv de bucurie pentru utilizatorii de terminale Motorola Moto G (2013) și Moto G (2014), compania producătoare anunțând oficial faptul că actualizarea la Android 5.0 Lollipop este acum disponibilă spre...

Astăzi, 23 ianuarie se pare că este o zi cu motiv de bucurie pentru utilizatorii de terminale Motorola Moto G (2013) și Moto G (2014), compania producătoare anunțând oficial faptul că actualizarea la Android 5.0 Lollipop este acum disponibilă spre download.

Aflăm că pachetul software sosește pentru moment doar în US și India, urmând ca ulterior valul de update-uri să fie extins și în alte regiuni. Pentru a verifica dacă noua versiune Android este disponibilă pentru terminalul vostru va trebui să accesați meniul de setări - Despre Telefon - Actualizări de sistem.

Odată cu acest update vom beneficia de un nou centru de notificări, iconițe ce adoptă limbajul Material Design, cât și notificări în ecranul de unlock. Moto G (2014) este disponibil în acest moment prin intermediul eMAG la un preț de 899 lei pe alb sau negru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×