Motorola Moto X+1 apare Într-o nouă imagine și primește un nou nume de cod: Victara

Autor:  | Publicat în:  Motorola 822 ori
<b>Motorola Moto X+1 apare Într-o nouă imagine și primește un nou nume de cod: Victara</b>Evleaks e din nou la treabă și ne aduce detalii noi despre Motorola Moto X+1, care a mai avut parte de scăpări mai mult sau mai puțin veridice în ultimele zile. Terminalul este prezentat într-o nouă imagine mai jos și îi aflăm și noul nume de...

Evleaks e din nou la treabă și ne aduce detalii noi despre Motorola Moto X+1, care a mai avut parte de scăpări mai mult sau mai puțin veridice în ultimele zile. Terminalul este prezentat într-o nouă imagine mai jos și îi aflăm și noul nume de cod.

Se pare că handsetul va purta numele Victara și va debuta prin toți cei 4 mari operatori din SUA, ceea ce ne și așteptăm de altfel. Observați că telefonul e prezentat într-o imagine în care nu îi putem vedea prea clar designul, el fiind închis într-o carcasă protectoare. Imaginea de mai jos oferă detalii despre accesoriu, un DualPro Case de la Incipio, care apără telefonul de șocuri și alte situații neprevăzute.

DualPro Case de la Incipio

Cu această carcasă protectoare aplicată, handsetul îmi amintește de vremurile în care HTC producea telefoane masive, precum HTC HD2. Tot ce avem până acum sunt speculații cu privire la dotările acestui model, care ar include un ecran Full HD cu diagonală de 5+ inch, procesor Snapdragon 800 și camera mai bună decât cea de pe Moto X. Observ și o mică zonă circulară în partea de jos a carcasei. Să fie un nou senzor? O cameră extra? Sau doar un aspect de design al carcasei?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×