Motorola Moto G a fost lansat oficial astăzi, costă doar 179$

2.223 ori
<b>Motorola Moto G a fost lansat oficial astăzi, costă doar 179$</b>în cursul zilei de azi, cei de la Motorola au anunțat oficial în cadrul unui eveniment noul smartphone Motorola Moto G. Acesta va costa doar 179$ la liber și oferă specificații destul de bune. De asemenea, Motorola afirmă că partenerii săi vor...

în cursul zilei de azi, cei de la Motorola au anunțat oficial în cadrul unui eveniment noul smartphone Motorola Moto G. Acesta va costa doar 179$ la liber și oferă specificații destul de bune. De asemenea, Motorola afirmă că partenerii săi vor să îl ofere la un preț chiar mai mic decât cel specificat mai sus.

Motorola Moto G dispune de un display LCD TFT 720p de 4.5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 1 GB de RAM, 8 sau 16 GB de stocare, o cameră foto principală de 5 megapixeli și una secundară de 1.3 megapixeli. Bateria prezentă este o unitate de 2.070 mAh, ce ar trebui să asigure o autonomie decentă.

Motorola Moto G a fost lansat astăzi, costă doar 179$

Ca aspect, Moto G arată aproximativ la fel ca și Motorola Moto X, singurele diferențe fiind poziționarea camerei foto frontale și a difuzorului de pe spate. Deși Motorola nu va oferi serviciul de customizare pentru Moto G, acesta dispune de un capac spate ușor înlăturabil care va permite schimbarea rapidă a acestuia cu o gamă variată de modele: albastru, roșu, galben, mov, alb sau negru. Moto G vine din fabrică cu Android 4.3, iar cei de la Motorola ne promit că în câteva săptămâni vom putea face update la Android 4.4 KitKat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×