Motorola Moto X anunțat oficial, vine cu ecran AMOLED de 4.7 inch, preț de 199 de dolari cu abonament

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.004 ori
<b>Motorola Moto X anunțat oficial, vine cu ecran AMOLED de 4.7 inch, preț de 199 de dolari cu abonament</b>După o perioadă îndelungată de teasere și scurgeri de informații, Motorola Moto X este în sfârșit oficial, drept un smartphone care costă 199 de dolari la abonament. Terminalul este primul model al companiei Google asamblat în SUA. &nbsp; Moto...

După o perioadă îndelungată de teasere și scurgeri de informații, Motorola Moto X este în sfârșit oficial, drept un smartphone care costă 199 de dolari la abonament. Terminalul este primul model al companiei Google asamblat în SUA.

Moto X vine cu un display AMOLED de 4.7 inch cu matrice full RGB și rezoluție 720p. Ecranul are o densitate a pixelilor de 316 ppi, iar smartphone-ul adopta un nou tip de Gorilla Glass numt Magic Glass. El se curbează în direcția marginilor handsetului. Printre specificațiile acestui nou venit se număra un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro dual core de 1.7 GHz, GPU Adreno 320 și 2 GB RAM. La interior se afla 16 GB sau 32 GB memorie internă, fără slot pentru memorie de timp microSD.

Motorola Moto X anuntat oficial

Procesorul Snapdragon S4 Pro este de fapt customizat de Motorola și devine parte din sistemul Motorola X8, cu un procesor extra pentru limbaj natural și procesare contextuală. Moto X folosește o cameră de 10 megapixeli cu tehnologie ClearPixel cu performanțe deosebite în condiții low light. Această cameră suporta captura video Full HD la 30 FPS, iar în partea frontală a lui Moto X avem o cameră de 2 megapixeli cu captura Full HD.

Cumpărătorii unui Moto X pot alege un panou frontal alb sau negru și un panou spate cu 18 variante de culoare. Puteți personaliza și "accentele", adică zonele marginii camerei și butoanele laterale. Moto X rulează Android 4.2 cu mici customizatri de la Motorola, precum Active Display, o functie care afișează informații pe un ecran negru gol.

Motorola Moto X anuntat oficial

Moto X măsoară între 5.6 și 10.4 mm în grosime, în funcție de zona în care măsurați terminalul. Handsetul cântărește 130 de grame și este dotat cu o baterie de 2200 mAh, pentru care Motorola promite 13 ore de convorbiri. Telefonul va avea și o versiune Google Edition, lansată ulterior.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×