Motorola Moto G8 Play sosește cu o cameră foto triplă în spate și procesor Helio P70 la interior

1.176 ori
<b>Motorola Moto G8 Play sosește cu o cameră foto triplă în spate și procesor Helio P70 la interior</b>În ultimele ore Motorola a avut o sumedenie de lansări. Pe plan local a debutat Motorola One Macro, iar internaţional au sosit E6 Play, Moto G8 Plus şi Moto G8 Play. Acesta din urmă face subiectul acestui articol şi avem de-a face cu

În ultimele ore Motorola a avut o sumedenie de lansări. Pe plan local a debutat Motorola One Macro, iar internaţional au sosit E6 Play, Moto G8 Plus şi Moto G8 Play. Acesta din urmă face subiectul acestui articol şi avem de-a face cu un soi de varianta "Lite" de Moto G8 Plus în mare.

Motorola Moto G8 Play

Aranjamentul camerei e similar cu cel de pe Moto G8 Plus, cu 3 senzori în linie, pe verticală. Acolo unde Moto G7 Play propunea un ecran de 5.7 inch, Moto G8 Play vine cu unul de 6.2 inch. Rezoluţia este una HD, iar un alt compromis este procesorul: un MediaTek Helio P70. Camera triplă are senzor de 13 MP principal, alături de o cameră de 8 MP ultra wide şi una de 2 MP Bokeh.

Motorola Moto G8 Play

Camera selfie de 25 MP e aceeaşi unitate ca pe Motorola Moto G8 Plus. Şi bateria de 4000 mAh e pe ambele noi modele Moto G8. Primim şi încărcător de 10W şi faptul că avem o cameră ultra wide pe un telefon care probabil costă sub 200 euro înseamnă că vrea să concureze cu Galaxy A40 spre exemplu. 

Iată lista completă de dotări:

  • Display: 6.2 inch, IPS LCD, 1520 x 720 pixeli
  • Procesor: MediaTek Helio P70
  • RAM: 2 GB
  • Stocare: 32 GB + microSD
  • Baterie: 4000 mAh
  • Cameră spate: 13 MP + 8 MP ultra wide + 2 MP (Bokeh)
  • Cameră selfie: 25 MP
  • Altele: 4G LTE, dual SIM, port USB-C, cititor amprente

Telefonul rulează Android 9.0 Pie într-o variantă stock şi dispune de doar 2 GB RAM, indicând natura sa low midrange. Primim slot dual-SIM hibrid, screen to body ratio de peste 80% şi o carcasă de 8.99 mm în talie. Cântăreşte 187 de grame şi vine pe roşu sau albastru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×