Moto G8 Play, G8 Plus şi E6 Play au parte de ultimele scăpări înainte de lansarea de mâine (24 octombrie)

809 ori
<b>Moto G8 Play, G8 Plus şi E6 Play au parte de ultimele scăpări înainte de lansarea de mâine (24 octombrie)</b>În 2019 aş zice că bătălia telefoanelor midrange a fost mai intensă decât cea a flagship-urilor. Samsung a lansat peste o duzină de telefoane de gen şi Motorola a plusat serios la cantitate şi la calitate. Xiaomi la fel şi Huawei a extins mult sub..

În 2019 aş zice că bătălia telefoanelor midrange a fost mai intensă decât cea a flagship-urilor. Samsung a lansat peste o duzină de telefoane de gen şi Motorola a plusat serios la cantitate şi la calitate. Xiaomi la fel şi Huawei a extins mult sub gamele sale. Motorola se pregăteşte să dezvăluie colecţia de toamnă de modele Moto G şi Moto E. Acestea ar sosi în America Latină pe 24 octombrie şi au parte de scăpări de ultimă oră mai jos. E vorba despre Moto G8 Play, Moto G7 Plus şi Moto E6 Play.

Vreau să vă ofer şi puţin context aici. În mai 2018 Motorola a anunţat seria Moto G6, iar în februarie 2017 a venit şi Moto G7. Distanţa dintre serii se micşorează tot mai mult, iar acum deja vine şi Moto G8. Mai e şi Moto RAZR 2019 în noiembrie, dar el e altă chestiune, o ediţie limitată şi o raritate. Randările pe care le vedeţi aici provin de la Evan Blass, deci sunt cât se poate de reale.

Moto G8 Play

Moto G8 Play ar urma să fie cel mai accesibil telefon din nouă gama şi vine cu o bărbie mare şi o cameră triplă. Are un cititor de amprente integrat în spate şi ar sosi cu procesor MediaTek şi baterie de 4000 mAh. Va sosi în două variante, cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare şi 4 GB RAM plus 64 GB stocare. Ecranul ar avea în jur de 6.2 inch şi are breton picătură.

Moto E6 Play

Moto E6 Play nu are acel tip de breton şi vine cu dotări modeste: o cameră singulară, port microUSB şi un ecran un pic mai mic şi cu rezoluţie HD. Aş specula că aici primim o cameră de 13 MP, 2 sau 3 GB RAM şi baterie măricică, de 3500 până la 4000 mAh.

Moto G8 Plus

Moto G8 Plus este cel mai bine dotat model din tripleta nouă, cu ecran de 6.3 inch Full HD+, procesor Snapdragon 665, 4 GB RAM şi baterie de 4000 mAh. În spate se afla o cameră de 48 MP + 16 MP + 5 MP, iar camera selfie este una de 25 MP. Aş paria pe aceeaşi cameră de 48 MP de pe Motorola One Vision şi aceeaşi cameră selfie de 25 MP.

Nu ar strica să avem şi Android 10 preinstalat... Aflăm mai multe la evenimentul de pe 24 octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×