Lenovo Moto M e listat într-un magazin online cu preţul de 294 de dolari înainte de debutul de azi

687 ori
<b>Lenovo Moto M e listat într-un magazin online cu preţul de 294 de dolari înainte de debutul de azi</b>După cum am aflat anterior, Lenovo urmează a prezenta oficial smartphone-ul Moto M în cadrul unui eveniment programat pentru această zi de 8 noiembrie, terminal de tip phablet pe care l-am văzut în numeroase leak-uri de-a lungul ultimelor săptămâni

Lenovo are un eveniment marca Moto programat pentru această zi de 8 noiembrie, în cadrul căruia debutează interesantul terminal Moto M, împreună cu Lenovo P2. Dacă pe Moto M îl ştim deja pe de rost, datorită multiplelor scăpări de randari şi specificaţii, acum îl vedem şi listat în magazine online şi îi aflăm şi preţul.

Lenovo Moto M

Terminalul ar urma să coste 294 de dolari şi să vină cu un corp metalic unibody, care ajunge la o talie de 4.3 mm în cel mai subţire punct. De asemenea, ca şi celelalte modele noi Moto şi acesta e rezistent la stropiri, cu un strat special protector anti lichide aplicat. Moto M dispune de un ecran Full HD de 5.5 inch, un procesor octa core de 2.2 GHz, care ar putea fi un MediaTek Helio P15, plus 4 GB RAM şi 32 GB stocare.

Lenovo Moto M

În spate avem o cameră de 16 MP cu PDAF şi blitz dual tone, iar în faţă o cameră de 8 MP pentru selfie şi apeluri video. Bateria de 3050 mAh de la bord sună excelent şi va avea şi încărcare rapidă. Acest model dă senzaţia unui Moto G4 Plus actualizat şi ceva mai premium ca design. Aflăm mai multe astăzi şi eventual dacă vine cu Nougat sau nu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×