Motorola Moto X (2017) îşi dezvăluie specificaţiile şi apare într-o nouă randare

1.754 ori
<b>Motorola Moto X (2017) îşi dezvăluie specificaţiile şi apare într-o nouă randare</b>E momentul să ne pregătim de colecţia de primavară-vară de smartphone-uri de la Motorola şi dacă modelele Moto G5 au debutat deja la MWC 2017, acum vine şi noul Moto X. Aşa numitul Moto X (2017) a mai avut scăpări până acum, dar azi primeşte şi..

E momentul să ne pregătim de colecţia de primavară-vară de smartphone-uri de la Motorola şi dacă modelele Moto G5 au debutat deja la MWC 2017, acum vine şi noul Moto X. Aşa numitul Moto X (2017) a mai avut scăpări până acum, dar azi primeşte şi specificaţii şi o nouă randare.

Roland Quandt a postat specificaţiile noului venit pe Twitter

Faimosul zvonac Roland Quandt a postat specificaţiile noului venit pe Twitter, afirmând şi că telefonul are numele de cod XT-180x, dar e cunoscut intern şi ca "Sanders". În privinţa dotărilor, găsim la bord familiarul chipset Snapdragon 625, un chipset octa core cu GPU Adreno 506 văzut şi pe Huawei Nova, ASUS ZenFone 3 şi Motorola Moto Z Play.

Motorola Moto X (2017) îşi dezvăluie specificaţiile şi apare într-o nouă randare

Vor exista versiuni ale noului Moto X cu 3 sau 4 GB RAM şi cu 32 sau 64 GB stocare. În spate se află o cameră duala, cu cel puţin un senzor de 13 MP, iar Moto X (2017) sună ca un model midrange de această dată. Încă un telefon Motorola a apărut în scăpările lui Roland Quandt, acela având numele de cod "Albus". Vine cu acelaşi procesor Snapdragon 625, 3 sau 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare. În plus aduce şi o cameră de 12 MP.

Revenind la Moto X cel nou, ca design terminalul aduce cu o combinaţie între Moto G5 şi Moto M. Ne intriga dotările sale, pentru că terminalul pare gata să îl canibalizeze pe Moto Z Play, având specificaţii similare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×