Motorola Moto Z2 apare într-o nouă randare şi vedem şi huse pentru Moto Z2 Play

904 ori
<b>Motorola Moto Z2 apare într-o nouă randare şi vedem şi huse pentru Moto Z2 Play</b>Data de 8 iunie ar putea fi asociată lansării lui Moto Z2 și a variantelor Z2 Play, respectiv Z2 Force. Până când aflăm dacă într-adevăr așa stau lucrurile, iată că astăzi primim o nouă randare pentru Moto Z2 și vedem totodată și accesorii pentru Moto

Cu câteva zile în urma vedeam o randare cu smartphone-urile Moto Z2 Force şi Moto Z2 Play, iar acum apare şi Moto Z2, flagshipul viitor al brandului Moto. Pe lângă randarea de mai sus Slashleaks a publicat şi o fotografie cu huse pentru Moto Z2 Play.

Husa Moto Z2 Play

Judecând după randarea de pe Android Authority, formatul e similar cu al lui Moto Z, doar că acum scannerul de amprente aduce cu cel de pe Moto G5. Remarcăm şi prezenţa unui blitz pentru camera frontală şi sunt şanse ca în spate să vedem o cameră duală. Evident, va fi un terminal modular, cu pini speciali în spate pentru ataşarea de module foto, module cu baterie, difuzoare şi altele de gen.

Zona frontală aduce mult cu a lui Moto Z Play, de la scannerul de amprente integrat sub ecran şi până la dimensiuni, blitz şi earpiece. Pentru că avem de-a face cu un flagship aici, mă aştept la un ecran Quad HD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 835, baterie generoasă şi 4 sau 6 GB RAM. Moto Z avea o talie incredibilă, sub 6 mm, doar că Moto Z2 nu mai merge pe această abordare, preferând o baterie mai generoasă.

Nu ca bateria lui Moto Z era rea, doar ca se va simți nevoia de un upgrade. Moto Z2 Play ar trebui să aiba dotări în zona high midrange, baterie mare și o cameră singulară aparent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×