Motorola Moto X de generaţie a treia se afişează într-o imagine hands on, ar urma să aibă două versiuni (Video)

1.048 ori
<b>Motorola Moto X de generaţie a treia se afişează într-o imagine hands on, ar urma să aibă două versiuni (Video)</b>Motorola lansează telefoane destul de rar, dar c&acirc;nd o face iau naştere modele Moto de calitate. Acum &icirc;l aşteptăm pe Motorola Moto X de generaţie a treia, care astăzi ni se dezvăluie &icirc;ntr-o imagine hands on. &nbsp; Terminalul,...

Motorola lansează telefoane destul de rar, dar când o face iau naştere modele Moto de calitate. Acum îl aşteptăm pe Motorola Moto X de generaţie a treia, care astăzi ni se dezvăluie într-o imagine hands on.

Terminalul, cunoscut şi ca Moto X 2015 ar urma să vină cu un ecran de 5.64 inch, cu rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli. La bord se afla un procesor Snapdragon de origine necunoscută, probabil un Snapdragon 818 sau 810, plus 3 GB RAM şi 21 GB stocare liberi. Nu avem confirmarea încă, dar e foarte probabil să vedem şi un port USB Type C la bord, plus difuzoare stereo.

Motorola Moto X de generaţie a treia se afişează într-o imagine hands on, ar urma să aibă două versiuni (Video)

Handsetul ar urma să vină cu o carcasă din plastic, lemn, piele şi un material neanunţat încă. Android 5.1.1 va fi disponibil ca OS aici. Motorola pregăteşte alte noi modele precum Moto G de generaţie a treia, care a fost recent listat pe Flipkart şi aparent şi un Moto E 2015. Circulă şi zvonuri că Moto X 2015 va avea de fapt două versiuni, una cu ecran Quad HD de 5.7 inch destinată operatorului Verizon şi una cu ecran de 5.2 inch Quad HD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×