Motorola Moto X de generaţie a treia se afişează într-o imagine hands on, ar urma să aibă două versiuni (Video)

1.069 ori
<b>Motorola Moto X de generaţie a treia se afişează într-o imagine hands on, ar urma să aibă două versiuni (Video)</b>Motorola lansează telefoane destul de rar, dar c&acirc;nd o face iau naştere modele Moto de calitate. Acum &icirc;l aşteptăm pe Motorola Moto X de generaţie a treia, care astăzi ni se dezvăluie &icirc;ntr-o imagine hands on. &nbsp; Terminalul,...

Motorola lansează telefoane destul de rar, dar când o face iau naştere modele Moto de calitate. Acum îl aşteptăm pe Motorola Moto X de generaţie a treia, care astăzi ni se dezvăluie într-o imagine hands on.

Terminalul, cunoscut şi ca Moto X 2015 ar urma să vină cu un ecran de 5.64 inch, cu rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli. La bord se afla un procesor Snapdragon de origine necunoscută, probabil un Snapdragon 818 sau 810, plus 3 GB RAM şi 21 GB stocare liberi. Nu avem confirmarea încă, dar e foarte probabil să vedem şi un port USB Type C la bord, plus difuzoare stereo.

Motorola Moto X de generaţie a treia se afişează într-o imagine hands on, ar urma să aibă două versiuni (Video)

Handsetul ar urma să vină cu o carcasă din plastic, lemn, piele şi un material neanunţat încă. Android 5.1.1 va fi disponibil ca OS aici. Motorola pregăteşte alte noi modele precum Moto G de generaţie a treia, care a fost recent listat pe Flipkart şi aparent şi un Moto E 2015. Circulă şi zvonuri că Moto X 2015 va avea de fapt două versiuni, una cu ecran Quad HD de 5.7 inch destinată operatorului Verizon şi una cu ecran de 5.2 inch Quad HD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×