Motorola Moto X4 apare într-o prezentare oficială alături de specificații; numele său este confirmat de @evleaks

1.448 ori
<b>Motorola Moto X4 apare într-o prezentare oficială alături de specificații; numele său este confirmat de @evleaks</b>Pe lângă noile modele Moto Z2, Moto Z2 Play și Moto Z2 Force, cei de la Motorola pregătesc și lansarea lui Moto X4, terminal a cărui nume este confirmat astăzi de către Evan Blass. În același timp vedem terminalul afișat și într-o prezentare oficială ce

În această vară pe piață urmează a debuta și smartphone-ul Moto X4, terminal al cărui nume de față este confirmat astăzi chiar de către @evleaks. Totodată avem ocazia să vedem telefonul în imagini prin intermediul unei prezentări oficiale pe care Lenovo a ținut-o de curând în fața acționarilor cel mai probabil. Aflăm astfel câteva dintre dotările sale hardware și descoperim design-ul pe care produsul îl va adopta. 

Moto X4

Ei bine, la capitolul look vedem o abordare în stil Moto Z cu acel corp circular în jurul camerei foto duale, dar și faptul că avem acum o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă ușor curbat spre margini. De asemenea, se remarcă și panoul frontal cu margini foarte înguste în jurul ecranului de 5.5 inch cu rezoluție FHD pe care îl vom primi aici.

Moto X4

Pe lista de specificații este menționat noul procesor Qualcomm Snapdragon 660, o baterie de 3800 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare. Primim și un scanner de amprente plasat frontal, certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf și totodată un posibil asistent vocal la pachet ce s-ar putea dovedi a fi chiar Google Assistant.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×