Turul Magazinelor #285: Difuzor Bluetooth masiv și arătos, soundbar la preț bun, scădere de preț Galaxy S8 și altele

2.405 ori
<b>Turul Magazinelor #285: Difuzor Bluetooth masiv și arătos, soundbar la preț bun, scădere de preț Galaxy S8 și altele </b>Mijlocul săptămânii ne aduce o furtună de reduceri, de la un preț scăzut pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S8 și până la un difuzor masiv și arătos cu Bluetooth ce vă poate reda muzica de pe orice device. Mai avem pe listă și un troller, iar ca

În turul de azi cred că design-ul este cheia care unește toate produsele. Avem gadget-uri cunoscute sau mai puțin celebre, dar unele super arătoase și cu design unic. Arătosul Galaxy S8 a devenit mai accesibil, avem un soundbar generos și un difuzor că un tanc, un webcam de calitate și un troller la discount.

1. Soundbar Samsung HW-K450/EN

Samsung HW-K450/EN

Mulți oameni își completează calitatea acusticii unui televizor, proiector sau player media cu un soundbar. Cel de față vine de la Samsung și este oferit la o reducere serioasă la eMAG.ro. Simplul fapt că pică mult sub 1000 lei e atractiv. Vine cu suport Bluetooth și USB, subwoofer wireless și pune la bătaie 300 W de sunet hardcore. 

Permite crearea unui sistem 4.1 fără a va încurca în cabluri.

2. Galaxy S8 pierde din preț

Samsung Galaxy S8

La debut Samsung Galaxy S8 costa lejer peste 3000 de lei, uneori și peste de 3500 de lei. Acum cea mai accesibilă ofertă pentru flagship-ul Samsung vine de la evoMAG.ro, care îl listează la 2899 lei. Rețineți că Samsung Galaxy Note 8 și Galaxy S8 au multe aspecte hardware în comun, de la calitatea ecranului la procesor și stocare.

Mulți consideră (eu printre ei) că S8 e mai sexy decât Note 8, în special în zona din spate. Iar bateria și camera sunt fantastice.

3. Dronă FuriBee F49

FuriBee F49

O dronă specială pentru selfie pe care o poți băga în buzunar? Yes please! Găsim așa ceva la Gearbest.com la 38.44 euro, iar acest mic vehicul aerian e capabil de conexiune WiFi, filmare FPV 720p și se poate plia pentru transportul mai ușor. E intuitivă, putând fi utilizată de către orice începător.

Se poate controla cu mobilul sau cu telecomanda dedicată.

4. Difuzor Bluetooth Sardine A6

Sardine A6

Chiar dacă un brand numit "Sardine" nu cred că va inspiră o acustică specială, găsim sub acest nume un difuzor Bluetooth cu design badass. Costă 25.99 dolari la TomTop.com și are multiple avantaje, de la subwoofer-ul inclus, până la rezistența la apă, funcția de power bank, radio FM, amplificare microfon și multe altele. 

Are două difuzoare de 3W și aproape că sună prea bine pentru a fi real.

5. Logitech HD Pro Webcam C920 EER

Logitech HD Pro Webcam C920 EER

După o reducere deloc rea Germanos.ro ne propune acest webcam HD Pro la suma de doar 379 lei. Permite captură Full HD, are acustică stereo și este compatibil cu PC-urile cu Windows 7, 8 sau 10. Are un cablu de peste 2 metri lungime, compresie H.264 și corecție automată low light.

Vine și cu un clip special pentru trepied.

6. Troler PrincessTraveller XS Miami

PrincessTraveller XS Miami

Cine pleacă într-o vacanță târzie va fi încântat de acest troler masculin, cu preț de doar 167 lei după reducere la PCGarage.ro. Este foarte rezistent, are mâner destul de lung și vine cu volum de 32 litri.  

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×