Acesta este noul Motorola Moto G: diagonala crește la 5 inch, ar putea include difuzoare frontale

1.023 ori
<b>Acesta este noul Motorola Moto G: diagonala crește la 5 inch, ar putea include difuzoare frontale</b>Cu câteva săptămâni în urma ne așteptam ca valul de lansări Motorola să ne aducă doar un nou model Moto X, nu și un device Moto G de nouă generație. Ei bine, de când au fost trimise invitațiile pentru evenimentul Moto din Chicago am...

Cu câteva săptămâni în urma ne așteptam ca valul de lansări Motorola să ne aducă doar un nou model Moto X, nu și un device Moto G de nouă generație. Ei bine, de când au fost trimise invitațiile pentru evenimentul Moto din Chicago am descoperit și perspectiva unui așa numit Moto G2, iar azi vedem și un leak solid, prin intermediul unor imagini.

Aflăm că noul venit include un display de 5 inch cu rezoluție 720p, iar carcasele colorate din imagine sunt cel mai probabil interschimbabile și customizabile. Motorola are un eveniment de presă pe 4 septembrie și acolo vom vedea atât Moto X+1, acest nou Moto G, cât și lansarea comercială a ceasului Moto 360. Din câte vedem există două decupaje frontale, care fie sunt pentru difuzoare stereo, fie pentru o simetricitate între earpiece și zona inferioară.

Acesta este noul Motorola Moto G: diagonala crește la 5 inch, ar putea include difuzoare frontale

Terminalul vine cu două sloturi SIM, slot microSD și zvonurile afirmă că el ar putea sosi cu o cameră de 8 megapixeli în partea din spate. Nu avem detalii despre preț, deci mai avem de așteptat până săptămâna viitoare, mai precis joi, când vom avea o idee cam ce preț are și un Moto X+1 și un Moto 360, poate chiar și în magazinele noastre.

Acesta este noul Motorola Moto G: diagonala crește la 5 inch, ar putea include difuzoare frontale

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×