Motorola Moto Z3 Play primeşte randări finisate, prezentare video la 360 de grade

1.033 ori
<b>Motorola Moto Z3 Play primeşte randări finisate, prezentare video la 360 de grade</b>Vedem astăzi și o serie de randări pentru Motorola Moto Z3 Play, un telefon din zona mid-range a cărui lansare nu este foarte departe se pare. Descoperim pe seama imaginilor că viitorul telefon modular de buget va opta pentru un scanner

Una dintre ultimele etape înainte de lansarea unui telefon este scăparea marca @OnLeaks. Acesta împreună cu alţi redactori şi designeri face rost de dimensiunile telefoanelor, schiţe şi fişiere CAD de la producătorii de huse şi creează cele mai competente randări de pe piaţă. Acum Moto Z3 Play trece prin asta şi mai jos aveţi multiple randări şi un clip video de prezentare la 360 de grade.

Moto Z3 Play

Nu suntem deloc străini de acest telefon, care a primit deja randări din partea producătorilor de huse şi care a mai scăpat şi sub formă de dimensiuni şi specificaţii via FCC. Toate în ultima săptămână. Acum a ajuns pe mâna lui @OnLeaks, care nu se joacă şi are randari care sunt 99.99% conforme cu realitatea. După cum probabil ştiţi deja Moto Z3 Play e un fel de variantă "Lite" de Moto Z3, care mizează mai mult pe baterie.

E pentru prima oară când observ un mecanism de andocare a modulelor Moto Mods parcă o idee mai complex decât până acum, aşa că spaţiul dedicat pinilor e ceva mai amplu. Pe lângă cei 16 pini avem şi o şină metalică. Handsetul are un ecran edge to edge de 6 inch Full HD+ şi nu vedem nici urmă de scanner de amprente în faţă sau spate. Ar fi teoretic lateral, în dreapta. Moto Z3 Play măsoară 156.4 x 76.47 mm în lungime şi lăţime, deci e similar ca format cu predecesorii.

Va fi totuşi mai gros decât Z2 Play, cu o talie de 6.65 mm în loc de 5.9 mm, iar dacă adăugăm şi protuberanţa camerei duale se ajunge la 8.92 mm. Telefonul renunţă la jack-ul audio şi ar trebui să vină cu procesor Snapdragon 636, 4 GB RAM şi 32 GB stocare sau 6 GB RAM şi 64 GB stocare. Are o cameră de 12 + 8 MP în spate şi una frontală de 5 MP. Bateria este de 3000 mAh, ceea ce nu sună chiar impresionant faţă de predecesorii superdotaţi la acest capitol. Poate că procesorul nou umblă la optimizare totuşi.

Lansarea e doar o chestiune de zile din ce am înţeles.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×