Motorola MOTO Z8 disponibil in Europa

1.966 ori
<b>Motorola MOTO Z8 disponibil in Europa</b>Cunoscut si sub numele de "monstrul media" , terminalul este disponibil incepand de astazi in Spania, urmand ca si celelalte tari europene si asiatice sa beneficieze de acest telefon destinat divertismentului via media. MOTO Z8 include un ecran QVGA TFT...

Cunoscut si sub numele de "monstrul media" , terminalul este disponibil incepand de astazi in Spania, urmand ca si celelalte tari europene si asiatice sa beneficieze de acest telefon destinat divertismentului via media.

MOTO Z8 include un ecran QVGA TFT cu 16 milioane de culori, care permite vizualizare continuturilor media, atat in mod portrait cat si landscape. Folosit impreuna cu castile Stereo Bluetooth S9, terminalul va va oferi o experienta unica, atunci cand veti viziona unul dintre cele mai noi filme. Experienta multimedia va continua prin intermediul aplicatiilor BSkyB, Podcast.com sau CNN.

Terminalul soseste cu carduri de memorie microSD de 4GB si suporta extensii de memorie de pana la 32GB, un record pentru un telefon mobil. Cu un asemenea spatiu de stocare veti avea la indemana aproximativ 12 filme, 70 de ore de muzica, pe langa memoria interna de 80MB. Veti folosi conectivitatea HSDPA pentru a face downloaduri rapide, iar puternicele procesoare onboard vor permite utilizatorilor sa asculte muzica si sa navigheze pe Web, fara lag. Z8 include o camera de 2 megapixeli dotata cu zoom de 8x, care suporta captura video si playback la 30 de frame-uri pe secunda.

Z8 este un terminal multimedia de top, pe care trebuie sa il aveti in buzunar sau poseta, fie ca sunteti meloman sau cinefil.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×